Какво казват другите за Narcotango

Ето и някои от многобройните въодушевени отзиви за групата по света:

“Наркотанго са създали една нова и актуална музика, заразявайки традиционното танго с електронни звуци... виеща се еротична музика с елегантни интермедии и сърце пулсиращо с аромата и звука на Буенос Айрес.” (в-к Corriere 5, Италия)

“Narcotango 2 е един модерен албум, който отразява духа на Буенос Айрес, като град дишащ с тангото, и който обединява по един брилянтен начин почти всички артистични изразни средства в една единствена музикална концепция. Музиката е вълнуваща, защото запазва традиционната същност на тангото, като в същото време, по един много деликатен начин, ни свързва със съвременния свят. Това е музика, която може да се танцува както на милонга, така и в дискотека или клуб, а шоуто на живо е зашеметяващо.“ (Луиса Пиньерос, сп. Estereofonica, Колумбия)

“Музиката на Наркотанго е пълна с драматични моменти, като във филм, с кулминации и финали, на които даже машините ръкопляскат. Заслугата на Либедински е, че е намерил място на което привидно конфронтиращи се звуци взаимно се обогатяват. (Мартин Мазини, сп. Revista XXIII, Аржентина)

“Предразсъдъците се сгромолясват пред силата и оригиналността на музиката на Наркотанго. Въпреки вездесъщото присъствие на електрониката, тя се отнася с уважение и проявява вкус към традиционните мелодии които винаги са харктеризирали тангото.” (Карлос Бевилакуа, сп. El Tangauta, Аржентина)

“Либедински има способността да програмира компютъра си така, че да се съчетае префектно с партиите на бандонеона и цигулката. Меланхолията на тангото е запазена и може да танцувате на нея” (Рууд Веркерк, Platomania, Холандия)